Algemene Voorwaarden

 

Bedrijfsgegevens

MyStyle

Doezastraat 20

2311 HB, Leiden

Tel: 071 – 889 10 59

KvK: 59519568

 

Bestellingen

Wanneer de klant items via de webshop bestelt, wordt een koopovereenkomst gesloten.

MyStyle doet haar uiterste best om de webshop zo nauwkeurig mogelijk te actualiseren. Wij behouden ons het recht voor, indien het voorraadniveau onjuist is of in geval van onvoorziene omstandigheden, de bestelde product(en) niet te kunnen leveren.

MyStyle behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de prijs van de producten te wijzigen.

In het geval dat wij niet kunnen leveren, wordt de klant gecontacteerd en wordt de kans gegeven om de bestelling te annuleren. Bij een geanulleerde bestelling wordt je geld binnen 14 dagen terugbetaald. Wanneer het product beschikbaar is voor een latere levering, wordt er een nieuwe leverdatum aangeboden. Indien dit niet wenselijk is, dan heb je ook de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

 

Verzenden en retourneren

Voor het proces van verzenden en retourneren verwijzen wij u naar de “verzenden en retourneren” pagina.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten als gevolg van opgave of invoer van verkeerde adressen of eventuele gebreken van onze verzendpartner.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourzendingen. Verstuur de retourzending altijd via een betrouwbaar postbedrijf en laat de zending voorzien van een trackingcode. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Veilig betalen

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

iDeal, gratis

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen

 

Content website

De inhoud op de website en webshop inclusief teksten, logo’s en beeldmateriaal behoort tot MyStyle en/of partijen waarmee MyStyle werkt en dient niet door derden te worden gebruikt.