Over MyStyle Leiden

MyStyle Leiden

MyStyle is één van de leukste modewinkels in één van de leukste winkelstraten van Leiden. MyStyle is een winkel in “boutique stijl” waar je bij binnenkomst het gevoel van welkom krijgt. Een koffiehoek voor als men op elkaar wacht of gewoon om na het passen even aan te schuiven voor een kop koffie. MyStyle biedt vanuit haar passie advies op het gebied van mode en stijl.

Veel vrouwen vinden het lastig om een combinatie te kiezen. wat staat leuk bij elkaar, wat is het beste voor mijn figuur? Maar ook wat kan ik het beste dragen naar mijn werk? MyStyle werkt met een mooi merken pakket dat continue wordt geüpdate naar de wensen van de klant! Daarbij wordt gelet op kwaliteit, trends en duurzaamheid.

MyStyle is een toegankelijke winkel waar we de klanten graag ontvangen en adviseren. Ook organiseert MyStyle regelmatig evenementen (modeshows). Wilt u op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Waar staan wij voor?

MyStyle staat voor de zelfverzekerde vrouw die het leuk vindt om vrouw te zijn. De vrouw die een druk bestaan leidt maar het belangrijk vindt er altijd goed uit te zien. De vrouw die graag wordt geadviseerd en het liefst in een keer slaagt voor een perfecte set.

MyStyle adviseert vrouwen bij hun keuze voor een juiste outfit en biedt hiervoor ook de mogelijkheid dit op een rustig moment buiten openingstijden te doen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor personal shopping te bespreken.

Neem contact op

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties.

U kunt ook onze nieuwste collectie in de gaten houden op onze Instagram