Exclusieve Damesmode

MyStyle Leiden

MyStyle

MyStyle is een winkel in “boutique stijl” waar je bij binnenkomst het gevoel van welkom krijgt. Een koffiehoek voor als men op elkaar wacht of gewoon om na het passen even aan te schuiven voor een kop koffie. MyStyle biedt vanuit haar passie advies op het gebied van mode en stijl.

Veel vrouwen vinden het lastig om een combinatie te kiezen. wat staat leuk bij elkaar, wat is het beste voor mijn figuur? Maar ook wat kan ik het beste dragen naar mijn werk? MyStyle weet wat de policy is bij veel bedrijven als het gaat om kledingkeuze, maar ook waar vrouwen zich representatief en comfortabel in voelen.

MyStyle is een toegankelijke winkel waar we de klanten graag ontvangen en adviseren, maar we bieden ook een (klein) gedeelte van onze collectie online aan in onze webshop. In beide gevallen wensen we je veel shop plezier!

Vanaf 28 april mogen wij onze klanten weer (zonder afspraak vooraf) gewoon ontvangen! Wij volgen nog steeds de maatregelen die zijn opgelegd dus u kunt bij ons veilig shoppen! 

Waar staan we voor?

MyStyle staat voor de zelfverzekerde vrouw die het leuk vindt om vrouw te zijn. De vrouw die een druk bestaan leidt maar het belangrijk vindt er altijd goed uit te zien. De vrouw die graag wordt geadviseerd en het liefst in een keer slaagt voor een perfecte set.

De collecties worden altijd zorgvuldig met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid uitgekozen. MyStyle adviseert vrouwen bij hun keuze voor een juiste outfit en biedt hiervoor ook de mogelijkheid dit op een rustig moment buiten openingstijden te doen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor personal shopping te bespreken!

Inschrijven nieuwsbrief