Verzenden en retourneren:

 

Nadat je de bestelling hebt geplaatst en betaald, verzenden wij een email met daarin een overzicht van je bestelling en het ordernummer. Wij zullen de order zo snel als mogelijk verwerken en in behandeling nemen. Nadat de order is overhandigd aan het postbedrijf ontvang je een email met een tracking code.

Binnen de zichttermijn van 8 dagen kun je de bestelling retourneren of omruilen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier dat bij de bestelling is bijgevoegd. Vul het formulier in en voeg het in het te retourneren pakket. Gebruik bij de retournering de originele verpakking. Het retouradres is vermeld op het retourformulier.  Lever het pakket af bij een betrouwbaar postbedrijf. Zorg ervoor dat de verzending altijd te traceren valt. Je kunt natuurlijk ook het pakket retourneren of omruilen in onze winkel in Leiden (Doezastraat 20).

Deel onze liefde voor de kleding!

Bij MyStyle worden de collecties met grote zorg uitgezocht en er wordt gekozen voor duurzame merken. Twijfel je bij je aankoop over maat, pasvorm of wat dan ook, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Hierdoor wordt je geholpen om de juiste aankoop te doen en proberen we samen de retouren te beperken voor een meer duurzame wereld.

Je bestelling is met veel zorg en aandacht ingepakt en verstuurd. Ben je toch niet blij met je keuze en wil je het kledingstuk retourneren? Behandel de kleding dan met net zoveel liefde als wij dat doen en voorkomen vlekken en beschadigingen bij het passen en terugsturen! Het kledingstuk is altijd ongewassen en ongedragen voorzien van prijskaartjes en andere bijbehorende attributen. Zo zorgen we er samen voor dat iemand anders alsnog blij wordt van het kledingstuk.

Wij behouden het recht om kleding met vlekken of indien beschadigd niet retour te nemen.

Sale artikelen zijn uitgesloten voor ruiling en retournering!

Wanneer een retourzending is goedgekeurd door MyStyle ontvang je automatisch een email met een bevestiging hiervan. Wij verzorgen de eventuele omruiling of terugbetaling van het volledige bedrag van de producten die zijn geretourneerd binnen 10 dagen. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.